Ακολουθούν μερικοί λόγοι για τους οποίους θα πρέπει να εξετάσετε το ενδεχόμενο να γίνετε μέλος της οικογένειας της χορωδίας μας:

Μουσική ανάπτυξη: Είτε είστε έμπειρος τραγουδιστής είτε μόλις αρχίζετε να εξερευνάτε το ταλέντο σας στο τραγούδι, η χορωδία μας παρέχει ένα υποστηρικτικό περιβάλλον για να εξελιχθείτε ως μουσικός..

Κοινότητα: Η συμμετοχή στη χορωδία μας σημαίνει να γίνεστε μέλος μιας φιλόξενης και φιλικής κοινότητας λάτρεις της μουσικής. Θα δημιουργήσετε μόνιμες φιλίες και θα μοιραστείτε αξέχαστες στιγμές καθώς φτιάχνουμε όμορφη μουσική μαζί.

Ευκαιρίες παραστάσεων: Εμφανιζόμαστε τακτικά σε τοπικές εκδηλώσεις, συναυλίες και κοινοτικές συγκεντρώσεις. Το να είστε μέλος της χορωδίας μας θα σας επιτρέψει να επιδείξετε το ταλέντο σας και να μοιραστείτε τη χαρά της μουσικής με άλλους.

Προσωπική Εκπλήρωση: Το τραγούδι σε μια χορωδία μπορεί να είναι μια βαθιά ανταποδοτική εμπειρία. Δεν πρόκειται μόνο για τη δημιουργία όμορφης μουσικής αλλά και για την αίσθηση της ολοκλήρωσης και της ευτυχίας που προέρχεται από το να είσαι μέλος μιας δημιουργικής ομάδας.

Αυτή τη στιγμή προετοιμαζόμαστε για την επερχόμενη σεζόν μας, η οποία περιλαμβάνει μια ειδική σειρά συναυλιών και εκδηλώσεις ενημέρωσης της κοινότητας. Η φωνή σας θα ήταν μια πολύτιμη προσθήκη στο σύνολό μας και θα ήταν τιμή μας να σας έχουμε μαζί μας.

Εάν ενδιαφέρεστε ή έχετε ερωτήσεις, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας

Η συμμετοχή στη χορωδία μας είναι μια ευκαιρία να εξερευνήσετε το πάθος σας για τη μουσική, να αναπτύξετε τις δεξιότητές σας και να μοιραστείτε το ταλέντο σας με άλλους. Πιστεύουμε ότι θα γίνατε μια φανταστική προσθήκη στην ομάδα μας και ανυπομονούμε να ακούσουμε τη φωνή σας.


Πληροφορίες - Εγγραφές

Τζων Κέννεντυ 24

Τηλ.: 2310 749 748

6987102063

Email: lydikesodes@yahoo.gr